Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5173
Название: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «РR-технології та брендинг в готельно-ресторанному бізнесі»
Авторы: Кожухівська, Раїса Борисівна
Ключевые слова: РR-технології
брендинг
готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: авг-2016
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «РR-технології та брендинг в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа /Р.Б. Кожухівська. – Умань: УНУС, 2016. – 44 с.
Краткий обзор (реферат): Методичні вказівки сприяють закріпленню знань студентів з тем навчального модулю і призначені для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно- ресторанна справа, що вивчають курс «РR-технології та брендинг в готельно-ресторанному бізнесі». У методичних вказівках наведено питання з кожної теми навчального модулю, тестові засоби діагностики, необхідні для виявлення рівня засвоєння знань студентів протягом семестру, також надані завдання для самостійної роботи тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5173
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.6.1. ПР-технології та брендинг в сфері обслуговування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
методичні вказівки.pdf653,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.