Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5083
Название: Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Авторы: Нагернюк, Діана Валентинівна
Ключевые слова: кухня
етнологія
кухні народів світу
Дата публикации: 2016
Издатель: Уманський національний університет садівництва
Библиографическое описание: Нагернюк Д.В. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» – Умань, 2016. – 48 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5083
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.5.5. Кулінарна етнологія



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.