Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5081
Название: Методичні вказівки для проведення семінарських (практичних) занять з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»
Авторы: Нагернюк, Діана Валентинівна
Ключевые слова: кухня
етнологія
кухні народів світу
Дата публикации: 2016
Издатель: Уманський національний університет садівництва
Библиографическое описание: Нагернюк Д.В. Методичні вказівки для проведення семінарських (практичних) занять з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм» – Умань, 2016. – 24 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5081
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.6.2. Кулінарна етнологія



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.