Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5079
Название: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Авторы: Нагернюк, Діана Валентинівна
Ключевые слова: кухня
етнологія
кухні народів світу
Дата публикации: 2016
Издатель: Уманський національний університет садівництва
Библиографическое описание: Нагернюк Д.В. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». - Умань. - с. 53.
Краткий обзор (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» є надати студентам теоретичних знань про технологію, способи та особливості приготування страв етнічних кухонь, організацію обслуговування іноземних гостей нашої країни та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5079
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.5.5. Кулінарна етнологія



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.