Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4901
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМиронюк, Сергій Степанович-
dc.date.accessioned2016-12-20T13:49:59Z-
dc.date.available2016-12-20T13:49:59Z-
dc.date.issued2016-09-08-
dc.identifier.citationметодичні матеріали з дисципліни технологія мяса, мясопродуктів та рибиuk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4901-
dc.publisherУНУСuk_UA
dc.subjectметодичні матеріалиuk_UA
dc.titleметодичні матеріали з дисципліни технологія мяса, мясопродуктів та рибиuk_UA
dc.typeНавчальний матеріалuk_UA
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.2.5. Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.