Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4864
Название: Основи фізіології і гігієни харчування
Авторы: Розборська, Лариса Василівна
Ключевые слова: гігієна
фізіологія
поживні речовини
захворювання
мінеральні речовини
Дата публикации: 2016
Издатель: Уманський НУС
Библиографическое описание: Розборська Л.В. Основи фізіології і гігієни харчування. - 2016. - 124 с.
Описание: Метою дисципліни є вивчення значення й ролі фізіології і гігієни харчування у процесах життєдіяльності людського організму. Зокрема подаються основні аспекти про будову травної системи і її роль у процесах травлення та засвоєння їжі. Висвітлюються основні відомості про енергетичні витрати організму, енергетичну цінність їжі та енергетичні потреби для людей різного віку, статі, інтенсивності праці. Вивчається також значення окремих груп харчових речовин у харчуванні людей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4864
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ofgx.pdfконспект948,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.