Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4729
Название: Робочий зошит з дисципліни "Технології виробництва продукції тваринництва"
Другие названия: Робочий зошит з дисципліни "Технології виробництва продукції тваринництва"
Авторы: Гурський, Ігор Миколайович
Ключевые слова: продукція тваринництва
корм та їх оцінка
продуктивність сільськогосподарської тварин
Дата публикации: 2016
Издатель: Умань, Уманський НУС
Библиографическое описание: Гурський І.М. Робочий зошит з дисципліни "Технології виробництва продукції тваринництва"/ І.М. Гурський - Умань, 2016. - 60 с.
Краткий обзор (реферат): Стабільний аграрний сектор економіки в Україні неможливий без розвитку тваринництва. Тваринництво є основним джерелом таких життєво необхідних продуктів харчування, як молоко, м’ясо, масло, яйця, а також постачає харчовій і легкій промисловості відповідну сировину. Сільське господарство України повинно бути спрямоване на те, щоб у першу чергу забезпечити населення країни якісними висококалорійними продуктами тваринництва власного виробництва, що гарантує продовольчу безпеку держави. Саме технологія виробництва продукції тваринництва розглядається як комплекс виробничих процесів і операцій, спрямованих на одержання великої кількості й високої якості продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4729
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.4.7. Технології виробництва продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Робочий зошит (1) (1).pdfРобочий зошит939,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.