Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4687
Название: Методичні вказівки і завдання для контрольної роботи з дисципліни "Автоматизація виробничих процесів"
Авторы: Кепко, О.І.
Ключевые слова: автоматизація
Дата публикации: 2012
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Методичні вказівки і завдання для контрольної роботи з дисципліни "Автоматизація виробничих процесів" / О.І.Кепко. - Умань: УНУС, - 2012. - 40 с.
Краткий обзор (реферат): Методичні вказівки і завдання для виконання контрольної роботи з автоматизації виробничих процесів містять вказівки, щодо: збору вхідних даних, їх аналізу та обробки; правил побудови моделі об’єкту регулювання і алгоритмів функціонування та управління; вибору закону регулювання та типу регулятора, а також правил оформлення текстової та графічної частин контрольної роботи. Для студентів з напрямку підготовки: 6.051701 – Харчові технології та інженерія.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4687
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.3.2. Автоматизація виробничих процесів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Автоматизація (для заочників).pdf3,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.