Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4519
Title: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Менеджмент готельного і ресторанного господарства»
Authors: Кожухівська, Раїса Борисівна
Keywords: Методичні вказівки
Issue Date: 2016
Publisher: УНУС
Citation: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Менеджмент готельного і ресторанного господарства» для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа /Р.Б. Кожухівська. – Умань: УНУС, 2016. – 39 с.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4519
Appears in Collections:1.2.8. Організація ресторанного господарства
1.3.1. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Навчально-методичне забезпечення кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичні рекомендації.pdf
???org.dspace.app.webui.jsptag.ItemTag.accessRestricted???
методичні рекомендації731.54 kBAdobe PDFView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.