Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/446
Название: ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ ЧИННИКИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГАЛУЗІ М'ЯСНОГО СКОТАРСТВА
Авторы: Поліщук, Олег Миколайович
Ключевые слова: конкурентоспроможність
аграрне виробництво
продукція скотарства
економічна ефективність
Дата публикации: мая-2013
Издатель: Видавничо-поліграфічний центр “Візаві”
Библиографическое описание: Організаційно-економічні чинники підвищення конкурентоспроможності галузі м'ясного скотарства : автореф. дис ... канд. екон. наук: 08.00.03 / Олег Миколайович Поліщук . – Київ, 2013 . – 20 с.
Краткий обзор (реферат): Метою дисертаційної роботи є визначення теоретичних, методичних і прикладних чинників підвищення конкурентоспроможності продукції м'ясного скотарства, як цілосної системи економічних, організаційних, технологічних, екологічних факторів, які забезпечують ефективний розвиток скотарства, зокрема тваринницької продукції в умовах довготривалої кризи. Мета дослідження зумовила постановку і вирішення таких задач: проаналізувати теоретичні засади економічноії сутності поняття «конкуренція» та «конкурентоспроможність» як необхідноії умови для розвитку конкурентних відносин в сільському господарстві; виявити складові елементи конкурентоспроможності продукції пов'язаних із методикою її визначення; проаналізувати шляхи формування конкурентних відносин в сфері аграрного виробництва на основі зарубіжного досвіду; визначити динаміку і тенденції розвитку галузі м'ясного скотарства та виявити основні чинники забезпечення якості і формування собівартості продукції м'ясного скотарства; визначити шляхи формування конкурентоспроможності продукції галузі м'ясного скотарства, на основі дослідження кормової бази; обґрунтувати складові механізму підвищення конкурентоспроможності галузі м'ясного скотарства; розробити пропозиції щодо удосконалення організаційно-економічних умов та підтримки розвитку галузі тваринництва; розробити комплексну систему ефективного ведення м'ясного скотарства; розробити концептуальні положення щодо розвитку галузі м’ясного скотарства України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/446
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Полiщук_Avtoreferat.pdf590,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.