Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4438
Название: Методика і техніка селекційного процесу пшениці
Авторы: Діордієва, Ірина Павлівна
Ключевые слова: селекція
пшениця
Дата публикации: сен-2016
Издатель: Редакційно-видавничий центр Уманського НУС
Библиографическое описание: Діордієва І. П. Методика і техніка селекційного процесу пшениці Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з дисципліни «Спеціальна селекція і насінництво польових культур» для студентів денної форми навчання за спеціальністю 201 «Агрономія» вищих аграрних закладів освіти IV рівня акредитації. – Умань: УНУС, 2016. – 12 с.
Краткий обзор (реферат): Пшениця є головною культурою світу, тому селекційне вдосконалення її врожайності та показників якості - важливе завдання сучасної аграрної науки. в методичних рекомендаціях розглянуто наступні питання: систематика роду Triticum L.; техніка хрещувань пшениці: типи схрещувань в селекції пшениці. Ці питання дозволять студентам оволодіти основами ведення селекційного процесу пшениці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/4438
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
методика і техніка селекційного процесу пшениці озимої.pdf474,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.