1.6.3. Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі : [3] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
8-сен-2016Методичні матеріали з дисципліни Фізико-хімічні і біологічні основи обробки сировини в галузіТокар, Анастасія Юхимівна
2012Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. ДовідникСкарбовійчук, О.М.; Кочубей-Литвиненко, О.В.; Чернюшок, О.А.; Федоров, В.Г.
2014Теплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПК. ДовідникФедоров, В.Г.; Скарбовійчук, О.М.; Кепко, О.І.; Кравчук, П.О.
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3