Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016НМК Оптимізація техніко-технологічних об’єктів галузіУлянич, Іван Федорович
2017-02-02Інноваційний інжиніринг консервних підприємствТокар, Анастасія Юхимівна
2016Охорона праці в галузі. Конспект лекцій для студентів спеціальністі "181 Харчові технології"Березовський, Андрій Павлович; Прокопенко, Едуард Васильович; Трус, Олександр Миколайович
2016НМК МЕТОДОЛОГІЯ ХАРЧОВОЇ НАУКИКостецька, Катерина Василівна
2017-02-02Управління якістю продукції консервних виробництвтехнології зберігання і переробки плодів та овочів, Калайда Катерина Василівна
2017-02-02Управління якістю продукції консервних виробництвКалайда Катерина Василівна
2013МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ"Кепко, О.І.
2017-02-02Науково дослідна робота студентівтехнології зберігання і переробки плодів та овочів