Інтегральна оцінка інноваційної політики підприємств спиртової промисловості

Немає доступних мініатюр
Дата
2015-03
Автори
Бечко, Валентин Петрович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Київ: КІБІТ
Інструкція
У статті запропоновано методичний підхід до інтегральної оцінки інноваційної політики підприємства за компонентами маркетингу інновацій, політики у сфері НДДКР, політики структурних змін, технічної та інвестиційної політики. На думку авторів визначену систему показників необхідно доповнити інтегральним показником. Це дасть можливість систематизувати інформацію за складовими інноваційної політики та зробити підсумки щодо остаточних оціночних критеріїв. Застосування інтегрального показника полегшить можливість використання методики в процесі попереднього контролю на стадії розробки, поточного контролю в процесі реалізації та наступного контролю в процесі оцінки сформованості інноваційної політики підприємства за довгостроковий період. Також за допомогою даного показника можна порівняти інноваційну політику підприємства з лідером та безпосередніми його конкурентами.
Опис
Ключові слова
інновації, інтегральна оцінка, інноваційна політика, маркетинг інновацій, технічна політика, інвестиційна політика, інтегральний показник.
Бібліографічний опис
Бечко В.П. Інтегральна оцінка інноваційної політики підприємств спиртової промисловості / В.П Бечко, С.М. Колотуха // Вісник КіБіТ. – 2015 - № 1 (26). – С. 11-18.