1.5.5. Кулінарна етнологія : [3] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для проведення семінарських (практичних) занять з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3