1.4.4. Ресторанна індустрія України : [3] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
2016Методичні вказівки для проведення практичних (семінарських) занять з дисципліни «Ресторанна індустрія України» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Ресторанна індустрія України» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни "Ресторанна індустрія України" Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справаНагернюк, Діана Валентинівна
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3