1.3.4. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : [2] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
2016Інструктивно-методичні вказівки для проведення семінарських занять з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ»» для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» » для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2