1.3.4. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Інструктивно-методичні вказівки для проведення семінарських занять з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ»» для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» » для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2