Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/3336
Название: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами освітньо-кваліфікаційного рівня "Спеціаліст" зі спеціальності 7.09010104 "Плодоовочівництво і виноградарство"
Другие названия: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами освітньо-кваліфікаційного рівня "Спеціаліст" зі спеціальності 7.09010104 "Плодоовочівництво і виноградарство"
Авторы: Мельник, Олександр Васильович
Яковенко, Роман Володимирович
Майборода, Володимир Павлович
Ключевые слова: практика
виробнича практика
спеціаліст
плодоовочівництво і виноградарство
Дата публикации: 13-фев-2014
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами освітньо-кваліфікаційного рівня "Спеціаліст" зі спеціальності 7.09010104 "Плодоовочівництво і виноградарство" / О.В. Мельник, В.І. Лихацький, О.І. Улянич, Г.Я. Слободяник, Р.В. Яковенко, О.О. Фоменко, Майборода В.П., Щетина С. В. / – Умань: Уманський національний університет садівництва, 2014. – 18 с.
Краткий обзор (реферат): У програмі викладено питання організації, проведення та підведення підсумків виробничої практики для студентів які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст».
Описание: Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи та здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення при подальшій роботі в сільськогосподарських підприємствах. Вона покликана підготувати майбутніх фахівців до виробничих умов і практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки. Студенти 5-го курсу проходять виробничу практику у 2-му семестрі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/3336
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2Virobnicho_praktika_specialisti_plodo.pdfвиробнича практика спеціаліст плодо375,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.