Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/3280
Title: Методичні рекомендації щодо проходження науково-виробничої практики студентами освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" зі спеціальності 8.09010104 "Плодоовочівництво і виноградарство" та 8.09010107 "Технології закритого ґрунту"
Other Titles: Методичні рекомендації щодо проходження науково-виробничої практики студентами освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" зі спеціальності 8.09010104 "Плодоовочівництво і виноградарство" та 8.09010107 "Технології закритого ґрунту"
Authors: Мельник, Олександр Васильович
Яковенко, Роман Володимирович
Майборода, Володимир Павлович
Keywords: практика
виробнича практика
магістр
плодоовочівництво і виноградарство
Issue Date: 13-Feb-2014
Publisher: УНУС
Citation: Методичні рекомендації щодо проходження науково-виробничої практики студентами освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" зі спеціальності 8.09010104 "Плодоовочівництво і виноградарство" та 8.09010107 "Технології закритого ґрунту" / О.В. Мельник, В.І. Лихацький, О.І. Улянич, Г.Я. Слободяник, Р.В. Яковенко, О.О. Фоменко, В.П. Майборода, С.В. Щетина / . – Умань: Уманський національний університет садівництва, 2014. – 28 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях висвітлено питання організації, проведення та підведення підсумків науково-виробничої практики студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр".
Description: У методичних рекомендаціях висвітлено питання організації, проведення та підведення підсумків науково-виробничої практики студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр" зі спеціальності 8.09010104 "Плодоовочівництво і виноградарство" та 8.09010107 "Технології закритого ґрунту".
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/3280
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
virobnicho_naukova_magistr_plodo.pdf419.37 kBAdobe PDFView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.