Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/3279
Название: Методичні вказівки виробничої практики для студентів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство»
Авторы: Мельник, Олександр Васильович
Яковенко, Роман Володимирович
Манзій, Віталій Володиимрович
Майборода, Володимир Павлович
Ключевые слова: практика
виробнича практика
бакалавр
плодоовочівництво і виноградарство
плодівництво
виноградарство
рохсадництво
звіт
Дата публикации: 13-фев-2014
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Методичні вказівки виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» / В. І. Лихацький, О. В. Мельник, Г. Я. Слободяник, Р. В. Яковенко, В. В. Манзій, О. О. Фоменко; Відповідальні за випуск В. П. Майборода, С. В. Щетина / Умань: Уманський національний університет садівництва. – 2013. – 22 с.
Краткий обзор (реферат): Викладено питання організації, порядку проходження та підведення підсумків виробничої практики студентів ІІІ курсу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».
Описание: Виробнича практика студентів ІІІ курсу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин сприяє практичній підготовці випускників у сільськогосподарських підприємствах, установах, фермерських та приватних селянських господарствах. Своїм завданням програма практики передбачає закріплення знань одержаних студентами під час навчання у вищому навчальному закладі та відпрацюванню практичних навичок, організації роботи у виробничому колективі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/3279
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Виробнича практика бакалавр плодо.pdfМетодичні вказівки виробничої практики «бакалавр»394,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.