Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник

Немає доступних мініатюр
Дата
2012
Автори
Скарбовійчук, О.М.
Кочубей-Литвиненко, О.В.
Чернюшок, О.А.
Федоров, В.Г.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
НУХТ
Інструкція
Наведено вітчизняну термінологію молочної галузі. Розглянуто хімічний склад молочних продуктів, які виробляють вітчизняні підприємства України. Подано оновлені дані щодо фізичних характеристик сировини і молочних продуктів. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Може бути корисний для фахівців виробничих, науково-дослідних і конструкторських установ, які працюють над створенням нових технологічних процесів, обладнання та продуктів молочної галузі. An terminology domestic dairy industry. Considered the chemical composition of dairy products that produce domestic enterprises of Ukraine. Posted updates on the physical characteristics of raw milk products. For university students studying the direction of "Food Technology and Engineering". It may be useful for production experts, research and development institutions that are working to create new processes, equipment and products of the dairy industry.
Опис
Ключові слова
молоко, хімічний склад, фізичні характеристики
Бібліографічний опис
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник / О.М. Скарбовійчук, О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров. – К.: НУХТ, 2012. – 311 с.