Дегустаційна оцінка інтродукованих сортів яблуні

Немає доступних мініатюр
Дата
2007
Автори
Слободяник, Людмила Михайлівна
Мельник, Олександр Васильович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УДАУ
Інструкція
Представлені результати дегустаційної оцінки інтродукованих сортів яблуні
Опис
Дегустаційна оцінка інтродукованих сортів яблуні
Ключові слова
інтродуковані сорти, дегустаційна оцінка, яблуня
Бібліографічний опис
Слободяник Л.М. Дегустаційна оцінка інтродукованих сортів яблуні / Л.М. Слободяник, О.В. Мельник // Збірник наукових праць Уманського державного аграрного університету.– 2007. – Вип. 64. – С. 38–43.