Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для сужения области поиска.


Результаты 1-10 из 300.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
2016НМК Оптимізація техніко-технологічних об’єктів галузіУлянич, Іван Федорович
2-фев-2017Інноваційний інжиніринг консервних підприємствТокар, Анастасія Юхимівна
2015Методичні вказівки до виконання курсового з технології галузі та дипломного проектів для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія", а також спеціальності 7.05170101 "Технології зберігання і переробки зерна" галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"Костецька, Катерина Василівна
2015КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІКостецька, Катерина Василівна
2015ТЕХНОЛОГІЯ КРУП'ЯНОГО ВИРОБНИЦТВАКостецька, Катерина Василівна
2015Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни "Комп'ютерне проектування садово-паркових об'єктів"Кепко, Олег Ігорович; Накльока, Юрій Іванович
28-авг-2014Технологія сушіння зернаТкаченко, Геннадій Володимирович
2016Фізика. Конспект лекцій для студентів спеціальністі "181 Харчові технології"Ковальов, Леонід Євгенійович
2016Лабораторні роботи із дисципліни "Нарисна геометрія та комп'ютерна графіка"Головкіна, Леся Іванівна