Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для сужения области поиска.


Результаты 1-10 из 31.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
2011Лінія виробництва субстрату із соломи для вирощування грибівГолуб, Г.А.; Лук'янець, В.О.; Кепко, О.І.; Гайденко, О.М.
2010Реальна теплостійкість сучасних огородженьВиноградов-Салтыков, В.О.; Янчарек, М.; Кепко, О.І.; Федоров, В.Г.
2009Рідинопідйомний пристрійБичук, А.В.; Кепко, О.І.; Бурлака, В.М.
2015Врахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктівФедоров, В.Г.; Кепко, О.І.; Скарбовійчук, О.М.
2008Рідинопідйомний пристрійБичук, А.В.; Кепко, О.І.; Кепко, В.О.; Чебанов, О.В.
2010Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервівСкарбовійчук, О.М.; Кепко, О.І.; Федоров, В.Г.
2011Бесконтактное измерение теплопотерь через ограждения теплотехнического оборудованияВиноградов-Салтыков, В.А.; Декуша, О.Л.; Федоров, В.Г.; Кепко, О.І.
2010Технологічний процес виробництва субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камеріГолуб, Г.А.; Абросімова, Г.Л.; Гайденко, О.М.; Кепко, О.І.; Томащук, А.І.
2014Теплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПК. ДовідникФедоров, В.Г.; Скарбовійчук, О.М.; Кепко, О.І.; Кравчук, П.О.
1993Енергозбереження в приміщеннях закритого грунту для вирощування овочевої та вітамінної продукціїГірченко, М.Т.; Жоров, В.І.; Шаповалов, Л.В.; Кепко, О.І.