Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2445
Title: БДЖІЛЬНИЦТВО
Authors: Дубін, Олександр Михайлович
Keywords: бджільництво
спеціальність агрономія
Issue Date: 2013
Publisher: Уманського державного аграрного університету
Citation: Бджільництво. Методичні рекомендації для студентів факультету агрономії заочної форми навчання до вивчення дисципліни та завдання для виконання контрольної роботи / О. М. Дубін. – Умань: Уманський НУС: Редакційно-видавничий відділ, 2013. – 17 с.
Abstract: Зміст дисципліни “Бджільництво” визначається навчальним планом студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090101 – “Агрономія”, яким передбачено виконати в міжсесійний період контрольну роботу, а на лабораторно-екзаменаційній сесії другого курсу здати залік в цілому по дисципліні.Вивчення навчальної дисципліни “Бджільництво” необхідне для засвоєння студентами знань, умінь і навичок біології медоносної бджоли, кормових ресурсів, сучасних технологій виробництва продукції бджільництва та підвищення врожайності ентомофільних культур шляхом запилення їх бджолами і дикими запилювачами. Навчальна дисципліна “Бджільництво” є складовою частиною технологічного циклу підготовки фахівця в галузі рослинництва. Ця програма спрямована на отримання знання з біології бджолиної сім’ї, розведення та утримання бджіл, виробництва екологічно чистої продукції та організації запилення рослин. Засвоєння цих знань дозволить фахівцеві сприяти науково обґрунтованій організації ефективного запилення ентомофільних культур та виробництва високоякісної продукції бджільництва у господарствах різних форм власності.
Description: Методичні рекомендації
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2445
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.7.3. Тваринництво і бджільництво
1.6.6. Бджільництво

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка бджільництво.doc177 kBMicrosoft WordView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.