Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2154
Название: КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ
Другие названия: Методичні вказівки для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання з напрямку підготовки "Харчові технології"
Авторы: Костецька, Катерина Василівна
Ключевые слова: Методичні вказівки
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ
заочна форма навчання
контрольна робота,
Дата публикации: 2015
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Методичні вказівки для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання з напрямку підготовки "Харчові технології" з дисципліни "Контроль якості та безпека продукції галузі" / К. В. Костецька
Краткий обзор (реферат): Згідно навчального плану студенти заочного навчання з напрямку підготовки "Харчові технології" виконують одну контрольну роботу з курсу "Контроль якості та безпека продукції галузі".
Описание: В методичних вказівках наведено 100 варіантів контрольної робо¬ти. Кожний варіант містить 5 питань, номера яких наведено в таблиці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2154
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Контр. якості метод ЗАОЧНЕ.doc Методичні вказівки для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ.86 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.