Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2154
Title: КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ
Other Titles: Методичні вказівки для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання з напрямку підготовки "Харчові технології"
Authors: Костецька, Катерина Василівна
Keywords: Методичні вказівки
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ
заочна форма навчання
контрольна робота,
Issue Date: 2015
Publisher: УНУС
Citation: Методичні вказівки для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання з напрямку підготовки "Харчові технології" з дисципліни "Контроль якості та безпека продукції галузі" / К. В. Костецька
Abstract: Згідно навчального плану студенти заочного навчання з напрямку підготовки "Харчові технології" виконують одну контрольну роботу з курсу "Контроль якості та безпека продукції галузі".
Description: В методичних вказівках наведено 100 варіантів контрольної робо¬ти. Кожний варіант містить 5 питань, номера яких наведено в таблиці.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2154
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Контр. якості метод ЗАОЧНЕ.doc
???org.dspace.app.webui.jsptag.ItemTag.accessRestricted???
Методичні вказівки для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ.86 kBMicrosoft WordView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.