Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2153
Название: ТЕХНОЛОГІЯ КРУП'ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА
Другие названия: Методичні вказівки для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Авторы: Костецька, Катерина Василівна
Ключевые слова: Методичні вказівки
ТЕХНОЛОГІЯ КРУП'ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА
контрольні роботи
заочна форма навчання
Дата публикации: 2015
Издатель: УНУС
Краткий обзор (реферат): Згідно навчального плану студенти заочного навчання з напрямку підготовки "Харчові технології" виконують одну контрольну роботу з курсу "Технологія круп'яного виробництва".
Описание: В методичних вказівках наведено 100 варіантів контрольної робо¬ти. Кожний варіант містить 5 питань, номера яких наведено в таблиці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2153
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
крупа технологія методичка ЗАОЧНЕ.doc83 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.