Апітуризм - перспективний напрямок сільського зеленого туризму в Україні

Немає доступних мініатюр
Дата
2015-10
Автори
Нагернюк, Діана Валентинівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» (Видавець «Сочінський»)
Інструкція
Апітуризм це проживання в агрооселі або безпосередньо на пасіці бджоляра, дегустацію, споживання, продуктів бджільництва (мед, віск, прополіс, маточне молочко, бджолина отрута, бджолиний підмор, перга, забрус). Туристи також мають можливість ознайомитись з технологією виробництва цих продуктів, спостерігати за життям бджолиної сім’ї і водночас провести апитерапевтичні заходи.
Опис
Ключові слова
сільський зелений туризм, апітуризм, пасіка
Бібліографічний опис
Нагернюк Д.В. Апітуризм - перспективний напрямок сільського зеленого туризму в Україні / Д.В. Нагернюк // Матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. [«Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»], (Умань, 30 жовт. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Уманський національний університет садівництва – Умань: Видавець «Сочінський», 2015. – С. 137-139.