Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1812
Title: Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки
Other Titles: Microbiology: grain and its products
Authors: Карпенко, Віктор Петрович
Грицаєнко, Зінаїда Мартинівна
Притуляк, Руслан Миколайович
Keywords: мікробіологія
зерно
продукти переробки зерна
мicrobiology
grain
processed grains
Issue Date: 2014
Publisher: Умань: ВПЦ «Візаві»
Citation: Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки: навч.посіб. / В. П. Карпенко, З. М. Грицаєнко, Р. М. Притуляк й ін.; за ред. В. П. Карпенка. – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2014. – 132 с.
Abstract: У навчальному посібнику висвітлені питання впливу мікроорганізмів різних фізіологічних груп на якість зерна, а також їх позитивна та негативна дія на формування якості продуктів переробки зерна. Особливу увагу приділено мікробіоті окремих видів зернової сировини, борошна та виробів з нього. Наведено характеристику мікроорганізмів-збудників псування зернової сировини та хлібопекарських виробів. Приведено методики мікробіологічних досліджень зерна та продуктів його переробки. Для студентів денної і заочної форм навчання вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, спеціалістів виробництва, фахівців харчової галузі.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1812
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.4.5. Мікробіологія галузі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014 Мікробіологія ....pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.