Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/180
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.date.accessioned2014-03-11T11:02:15Z-
dc.date.available2014-03-11T11:02:15Z-
dc.date.issued2014-03-11-
dc.identifier.urihttp://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/180-
dc.descriptionМетодичні вказівки виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» Викладено питання організації, порядку проходження та підведення підсумків виробничої практики студентів ІІІ курсу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» Викладено питання організації, порядку проходження та підведення підсумків виробничої практики студентів ІІІ курсу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».uk_UA
dc.titleМЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство»uk_UA
dc.typeНавчальний матеріалuk_UA
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Виробнича практика бакалавр плодо.pdf394,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.