Statistics

Total Visits

Views
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» 9

Total Visits per Month

февраля 2018 марта 2018 апреля 2018 мая 2018 июня 2018 июля 2018 августа 2018
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» 0 0 0 0 0 1 1

File Downloads

Views
Виробнича практика бакалавр плодо.pdf 5

Top Country Views

Views
Украина 5
Германия 4

Top City Views

Views
Cherkasy 5