Statistics

Total Visits

Views
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» 7

Total Visits per Month

августа 2017 сентября 2017 октября 2017 ноября 2017 декабря 2017 января 2018 февраля 2018
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» 0 0 2 2 2 1 0

File Downloads

Views
Виробнича практика бакалавр плодо.pdf 4

Top Country Views

Views
Украина 4
Германия 3

Top City Views

Views
Cherkasy 4