Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/180
Название: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство»
Дата публикации: 11-мар-2014
Краткий обзор (реферат): Методичні вказівки виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» Викладено питання організації, порядку проходження та підведення підсумків виробничої практики студентів ІІІ курсу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».
Описание: Методичні вказівки виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» Викладено питання організації, порядку проходження та підведення підсумків виробничої практики студентів ІІІ курсу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/180
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Виробнича практика бакалавр плодо.pdf394,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.