Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1672
Название: ТЕХНIЧНА МIКРОБIОЛОГIЯ
Другие названия: Technical Microbiology
Авторы: Карпенко, Віктор Петрович
Грицаєнко, Зінаїда Мартинівна
Притуляк, Руслан Миколайович
Ключевые слова: Технічна мікробіологія
Technical Microbiology
Дата публикации: 2010
Издатель: Умань: ВПЦ «Візаві»
Библиографическое описание: Технічна мікробіологія: курс лекцій / З.М.Грицаєнко, В.П.Карпенко, Р.М.Притуляк. – Умань: ВПЦ «Візаві». – 2010. – 224 с.
Краткий обзор (реферат): У посібнику систематизовано та викладено матеріали щодо морфологічної будови, систематики, анатомії, фізіології, генетики, селекції і екології різних груп мікроорганізмів. Розглянуто питання перетворення мікроорганізмами сполук вуглецю, фосфору, сірки й заліза, значну увагу приділено промисловому використанню мікроорганізмів та питанням санітарно-гігієнічного контролю харчових виробництв. Навчально-методичний посібник укладено у відповідності з типовою програмою навчальної дисципліни «Технічна мікробіологія» для підготовки бакалаврів напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія” у вищих навчальних закладах ІII-IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1672
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.4.1. Технічна мікробіологія

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Технічна мікробіологія навч-метод посібник.pdf1,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.