Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1670
Название: МІКРОБІОЛОГІЯ консервної галузі
Другие названия: Microbiology of Canned Foods
Авторы: Грицаєнко, Зінаїда Мартинівна
Карпенко, Віктор Петрович
Притуляк, Руслан Миколайович
Ключевые слова: мікробіологія
консервне виробництво
microbiology
canned foods
Дата публикации: 2010
Издатель: Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС
Библиографическое описание: Грицаєнко З.М. Мікробіологія консервної галузі / З.М. Грицаєнко, В.П. Карпенко, Р.М. Притуляк. – Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2010. – 96 с.
Краткий обзор (реферат): У навчально-методичному посібнику висвітлені питання мікрофлори окремих видів плодоовочевої сировини, мікрофлори основних видів консервів і подано детальну характеристику мікроорганізмів – збудників псування консервованих продуктів та харчових отруєнь. Особливу увагу приділено питанням мікробіологічного контролю санітарного стану виробництва, сировини, напівфабрикатів і допоміжних матеріалів. Наведено методики мікробіологічних досліджень основних груп консервів. Для студентів денної і заочної форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1670
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.4.5. Мікробіологія галузі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мікробіологія консервної галузі навч-метод посібник.pdf1,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.