Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1669
Название: ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМ з мікробіології консервного виробництва
Другие названия: Microbiology of Canned Foods, laboratory practice
Авторы: Карпенко, Віктор Петрович
Притуляк, Руслан Миколайович
Ключевые слова: лабораторний практикум
мікробіологія
консервне виробництво
laboratory practice
microbiology
canned foods
Дата публикации: 2010
Издатель: Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС
Библиографическое описание: Карпенко В.П. Лабораторний практикум з мікробіології консервного виробництва / В.П. Карпенко, Р.М. Притуляк. – Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2010. – 55 с.
Краткий обзор (реферат): У навчально-методичному посібнику висвітлені питання мікробіологічного контролю окремих видів плодоовочевої та допоміжної сировини, мікрофлори основних видів консервів. Значне місце приділено питанням мікробіологічного контролю санітарного стану обладнання, тари, інвентаря та гігієнічного стану рук обслуговуючого персоналу. Наведено методики мікробіологічних досліджень основних груп консервів. Для студентів денної і заочної форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1669
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.4.5. Мікробіологія галузі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лабораторний практикум мікробіологія консервного виробництва.pdf756,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.