Якість харчових продуктів та безпека харчування як фактор продовольчої безпеки держави

Немає доступних мініатюр
Дата
2007-11
Автори
Манзій, Інна Борисівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Редакційно-видавничий відділ Харківського НТУСГ
Інструкція
Публікацію присвячено якості харчових продуктів та безпеці харчування як фактору продовольчої безпеки держави. Результати дослідження переконують, що принцип якості продовольчої безпеки реалізується через досягнення повноцінного рівня харчування населення за рахунок споживання високоякісних та екологічно безпечних продуктів харчування.
Опис
Ключові слова
продовольча безпека, продукти харчування, якість, екологічно чиста продукція
Бібліографічний опис
Манзій І. Б. Якість харчових продуктів та безпека харчування як фактор продовольчої безпеки держави: матеріали П’ятої міжнар. наук.-практ. конф. [„Ринкова трансформація економіки АПК”], (Харків, 27—28 листоп. 2007 р.) / І. Б. Манзій. –– Х.: ХНТУСГ, 2007. –– С. 115––117.