Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1548
Название: МІКРОБІОЛОГІЯ КОНСЕРВНОГО ВИРОБНИЦТВА З ОСНОВАМИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ
Другие названия: Microbiology of Canned Foods
Авторы: Карпенко, Віктор Петрович
Грицаєнко, Зінаїда Мартинівна
Ключевые слова: мікроорганізми
консервовані продукти
microbiology
canned foods
Дата публикации: 2002
Издатель: Умань
Библиографическое описание: Грицаєнко З.М., Карпенко В.П. Мікробіологія консервного виробництва з основами мікробіологічного контролю. – Умань, 2002. - 92 с.
Краткий обзор (реферат): В посібнику висвітлюються питання мікробіологічних основ консервування, мікрофлори деяких видів консервів і дається характеристика мікроорганізмів – збудників псування консервованих продуктів та харчових отруєнь. Окремим розділом виділені основи мікробіологічного контролю консервованих продуктів. Для студентів технологічного відділення факультету плодоовочівництва і виноградарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1548
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.4.5. Мікробіологія галузі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мікробіологія консервного виробництва.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.