Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1548
Title: МІКРОБІОЛОГІЯ КОНСЕРВНОГО ВИРОБНИЦТВА З ОСНОВАМИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ
Other Titles: Microbiology of Canned Foods
Authors: Карпенко, Віктор Петрович
Грицаєнко, Зінаїда Мартинівна
Keywords: мікроорганізми
консервовані продукти
microbiology
canned foods
Issue Date: 2002
Publisher: Умань
Citation: Грицаєнко З.М., Карпенко В.П. Мікробіологія консервного виробництва з основами мікробіологічного контролю. – Умань, 2002. - 92 с.
Abstract: В посібнику висвітлюються питання мікробіологічних основ консервування, мікрофлори деяких видів консервів і дається характеристика мікроорганізмів – збудників псування консервованих продуктів та харчових отруєнь. Окремим розділом виділені основи мікробіологічного контролю консервованих продуктів. Для студентів технологічного відділення факультету плодоовочівництва і виноградарства.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1548
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.4.5. Мікробіологія галузі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мікробіологія консервного виробництва.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.