Навчально-методичне забезпечення кафедри : [83] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-06-30методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт з дисципліни Стандартизаця, технологія зберігання та переробки продукції рослинництваОсокіна, Ніна Максимівна
2019-08-30Робоча програма дисципліни Стандартизаця, технологія зберігання та переробки продукції рослинництваОсокіна, Ніна Максимівна
2019Робоча програма навчальної дисципліни "Технологія комбікормів" (за скороченим терміном навчання)Желєзна, Валерія Валеріївна
2019-09Робоча програма навчальної дисципліни "Технологія комбікормів"Желєзна, Валерія Валеріївна
2012Типова програма Робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для здобувачів вищої освіти напрям підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». – Умань: Уманський НУС, 2017. – 16 с.Новак, Лариса Леонідівна
2017Робоча програма Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНовак, Лариса Леонідівна
2016-02Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюМетодичні казівкидо виконання робіт з дисципліни Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНовак, Лариса Леонідівна
2016-02-06Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНовак, Лариса Леонідівна
2017-08-29Методичні матеріали для виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-10-29Методичні матеріали до виконання практичних робіт із дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання самостійних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання індивідуальних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ до виконання лабораторних робіт «ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ ВОДИ В ГАЛУЗІ»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83