Навчально-методичне забезпечення кафедри : [141] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 141
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-09-30Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі»Новіков, Володимир Вікторович; Улянич, Іван Федорович
2019-09-30Інструктивно-методичні матеріали для самотійної роботи студентів навчальної дисципліни «Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції»Новіков, Володимир Вікторович; Улянич, Іван Федорович
2019-09-30Інструктивно-методичні матеріали для самотійної роботи студентів навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі»Новіков, Володимир Вікторович; Улянич, Іван Федорович
2019-12Робоча програма дисципліни Інноваційні технології у зберіганні і переробленні продукції рослинництваОсокіна, Ніна Максимівна
2020-02-07Методичні рекомендації до виконання практичних робіт дисципліни "Інноваційні технології у зберіганні, переробленні продукції рослинництва та управління якістю"Осокіна, Ніна Максимівна
2019ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ, ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ, ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ, ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Технологічні розрахунки,облік і звітність у галузі»Єремеєва, Олена Анатоліївна
2019ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ"Єремеєва, Олена Анатоліївна
2019РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Технологія борошномельного виробництва»Єремеєва, Олена Анатоліївна
2019Технологія борошномельного виробництваЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНОМЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВАЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019Робоча програма навчальної дисципліни Харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальність 181 "Харчові технології"Дрозд, Ольга Олександрівна
2019Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з курсу «Харчова хімія» для студентів заочного навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дрозд, Ольга Олександрівна
2019Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу «Харчова хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Дрозд, Ольга Олександрівна
2019Методичні вказівки для лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Дрозд, Ольга Олександрівна
2019Робоча програма навчальної дисципліни Товарознавство та пакування харчових продуктів галузіДрозд, Ольга Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 141