Навчально-методичне забезпечення кафедри : [153] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 153
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-09-30Силабус "Інноваційні технології у зберіганні, переробленні продукції рослинництва та управління якістю"Осокіна, Ніна Максимівна
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» До виконання самостійних робіт з дисципліни ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА (Заочна форма навчання)Новак, Лариса Леонідівна
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» До виконання самостійних робіт з дисципліни ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВАНовак, Лариса Леонідівна
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Бакалавр» (Заочна форма навчання) до виконання самостійних робіт з дисципліни СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮНовак, Лариса Леонідівна
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Бакалавр» До виконання самостійних робіт з дисципліни СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮНовак, Лариса Леонідівна
2019СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних робіт студентами спеціальності 181 – харчові технології ОПП «Бакалавр»Новак, Лариса Леонідівна
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «БАКАЛАВР» Для виконання лабораторних робіт з дисципліни ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВАНовак, Лариса Леонідівна
2019-08-29Методичні поради до виконання самостійних робіт з дисциплини «Технологія сушіння зерна»Ткаченко, Геннадій Володимирович
2019-08-29Методичні поради до виконання лабораторних робіт з дисциплини «Технологія сушіння зерна»Ткаченко, Геннадій Володимирович; Улянич, Іван Федорович
2019Робоча програма з курсу "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів"Євчук, Яна Валеріївна
2019Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів"Євчук, Яна Валеріївна
2019Метедичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів"Євчук, Яна Валеріївна
2019-09-30Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі»Новіков, Володимир Вікторович; Улянич, Іван Федорович
2019-09-30Інструктивно-методичні матеріали для самотійної роботи студентів навчальної дисципліни «Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції»Новіков, Володимир Вікторович; Улянич, Іван Федорович
2019-09-30Інструктивно-методичні матеріали для самотійної роботи студентів навчальної дисципліни «Технологічне обладнання галузі»Новіков, Володимир Вікторович; Улянич, Іван Федорович
2019-12Робоча програма дисципліни Інноваційні технології у зберіганні і переробленні продукції рослинництваОсокіна, Ніна Максимівна
2020-02-07Методичні рекомендації до виконання практичних робіт дисципліни "Інноваційні технології у зберіганні, переробленні продукції рослинництва та управління якістю"Осокіна, Ніна Максимівна
2019ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ, ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ, ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
2019ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ, ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ У ГАЛУЗІЄремеєва, Олена Анатоліївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 153