Навчально-методичне забезпечення кафедри : [83] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 83
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
2012Типова програма Робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для здобувачів вищої освіти напрям підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». – Умань: Уманський НУС, 2017. – 16 с.Новак, Лариса Леонідівна
2017Робоча програма Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНовак, Лариса Леонідівна
фев-2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюМетодичні казівкидо виконання робіт з дисципліни Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНовак, Лариса Леонідівна
6-фев-2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНовак, Лариса Леонідівна
29-авг-2017Методичні матеріали для виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-окт-2017Методичні матеріали до виконання практичних робіт із дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання самостійних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання індивідуальних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ до виконання лабораторних робіт «ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ ВОДИ В ГАЛУЗІ»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-авг-2017Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017"Методичні матеріали для виконання самостійної роботи "Любич, Віталій Володимирович
2017"Методичні матеріали для виконання лабораторних робіт "Любич, Віталій Володимирович
2017"Методичні матеріали для виконання контрольної роботи "Любич, Віталій Володимирович
2017"Методичні матеріали для виконання індивідуальної роботи "Любич, Віталій Володимирович
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 83