Наукові матеріали кафедри : [61] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 61
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
2018Температурна підготовка дизельного біопалива в паливному баку енергозасобуГолуб, Г.А.; Чуба, В.В.; Кепко, О.І.
2007Побудова h-D–діаграми в середовищі програмного продукту MathCADКепко, О.І.; Завізіон, О.В.
1993Теплометрія у сільському господарствіДраганов, Б.Х.; Сажина, С.А.; Сергієнко, Ю.М.; Федоров, В.Г.
2017Методика визначення вартісних еквівалентів енергоносіївКепко, О.І.; Кепко, В.М.
2017Статична математична модель теплового балансу зерносушаркиКепко, О. І.; Войтік, А. В.; Пушка, О. С.; Лісовий, І. О.
2017Modelling the work of closed system of heating and ventilation of greenhousesGolub, G.; Kepko, O.
2017Гідравліка і гідроприводФедоров, В.Г.; Мамелюк, Н.С.; Кепко, О.І.; Пушка, О.С.
2017Екологія, енергетика, ресурсозбереження (визначення, зв'язок)Виноградов-Салтиков, В.О.; Федоров, В.Г.; Кепко, О.І.; Глуздань, А.О.
2017Компоненти теплообміну під час вільноконвективного охолодження моделі напівтушіЧернюшок, О.А.; Федоров, В.Г.; Кепко, О.І.
2016Вибір структури цехів по виробництву субстратів та вирощування грибівГолуб, Г.А.; Кепко, О.І.
2012Інженерія виробництва гливиГолуб, Г.А.; Гайденко, О.М.; Кепко, О.І.
2012Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. ДовідникСкарбовійчук, О.М.; Кочубей-Литвиненко, О.В.; Чернюшок, О.А.; Федоров, В.Г.
2014Теплофізичні характеристики продуктів і матеріалів АПК. ДовідникФедоров, В.Г.; Скарбовійчук, О.М.; Кепко, О.І.; Кравчук, П.О.
мая-2016OPTIMIZATION OF MEAT CARCASSES COOLINGChernyushok, Olga; Fedorov, Volodymyr; Kepko, Oleg
2016Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктівЧернюшок, О.А.; Федоров, В.Г.; Кепко, О.І.
2004Морфологія плодових тіл виду PleurotusВдовенко, Сергій Анатолійович; Кепко, Олег Ігорович
2010Технологічний процес виробництва субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камеріГолуб, Г.А.; Абросімова, Г.Л.; Гайденко, О.М.; Кепко, О.І.; Томащук, А.І.
2015Врахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктівФедоров, В.Г.; Кепко, О.І.; Скарбовійчук, О.М.
2014Returning heat flow during thermal treatment of foodFedorov, V.; Kepko, O.; Skarboviychuk., O.
2014Баластные тепловые потоки при термической обработке пищевых продуктовФедоров, Володимир Гаврилович; Кепко, Олег Ігорович; Скарбовийчук, Александр Михайлович
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 61