ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ПЛОДІВ ЯБЛУНІ У ПОВТОРНІЙ КУЛЬТУРІ ЗА ТРИВАЛОГО УДОБРЕННЯ

Немає доступних мініатюр
Дата
2009
Автори
Яковенко, Роман Володимирович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Розглянуто результати досліджень щодо змін середньої маси та товарної якості плодів різних сортопідщепних комбінувань яблуні за повторної культури у досліді з довготривалим удобренням.
Опис
Ключові слова
якість, повторна культура, яблуня, удобрення
Бібліографічний опис
Яковенко Р.В. Якісні показники плодів яблуні у повторній культурі за тривалого удобрення // Зб. наук. пр. Уманського ДАУ. – Умань, 2009. – № 77. – С. 150–155.