Наукові матеріали кафедри Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 64
Issue DateTitleAuthor(s)
2-Mar-2017Харчова і дієтична цінність закусочних консервів з плодів баклажана, виготовлених за різними рецептурамиМиронюк Сергій Степанович
8-Mar-2017Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович
2-Mar-2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КОНСЕРВІВ ІЗ БАКЛАЖАНІВМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Вплив природних умов вегетації на втрати маси плодів вишні під час зберіганняВасилишина Олена Володимирівна
2-Feb-2017Вплив післязбиральної обробки речовинами антимікробної дії на їх якість при зберіганняВасилишина Олена Володимирівна
2-Feb-2017Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганніВасилишина Олена Володимирівна
2-Feb-2017Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на якість і тривалість зберігання плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажуванняМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанівМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Изменение химического состава ягод земляники, выращенных с помощью мульчирования, в процессе храненияЗаморська Ірина Леонідівна
2-Feb-2017Покращення харчової і біологічної цінності напівфабрикатів на основі суниціЗаморська Ірина Леонідівна
2-Feb-2017Фенольні речовини в ягодах суниціЗаморська Ірина Леонідівна
2-Feb-2017Вплив попередньої обробки розчинами лимонної та аскорбінової кислот на якість заморожених ягід суниціЗаморська Ірина Леонідівна
3-Feb-2016ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПЛОДІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИТА ЇЇ ЗБЕРЕЖЕННЯ В ПРОДУКТАХ КОНСЕРВУВАННЯНайченко Володимир Михайлович
2-Feb-2017ЗБЕРІГАННЯ ЯБЛУК СОРТІВ РЕНЕТ СИМИРЕНКА, ГОЛДЕН ДЕЛІШЕС ТА КРИМСЬКЕ ЗИМОВЕ, ОБРОБЛЕНИХ РОЗЧИНОМ ХЛОРИДУ КАЛЬЦІЮНайченко Володимир Михайлович
2-Feb-2017Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробкиГайдай Ірина Володимирівна
2-Feb-2017Зміна фенольних сполук ягід суниці сорту Полка під час зберіганняЗаморська Ірина Леонідівна
2-Feb-2017Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаТокар Анастасія Юхимівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 64