Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 39 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-02-02Оцінка якості плодів актинідії для продуктів функціонального харчуванняКалайда Катерина Василівна
2017-02-02Хіміко-технологічна оцінка плодів агрусу для виготовлення некріплених виноматеріалівТокар Анастасія Юхимівна
2017-02-02Формування хімічного складу плодів актинідії за різних погодних умовКалайда Катерина Василівна
2017-02-02Економічна ефективність консервування продуктів з йоштиТокар Анастасія Юхимівна
2017-02-02Хіміко технологічна оцінка плодів актинідіїТокар Анастасія Юхимівна
2017-02-02Трансформаційні процеси на ринку продукціїТокар Анастасія Юхимівна
2017-02-02Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанівТокар, Анастасія Юхимівна
2017-02-02Формування ароматичного комплексу некріплених виноматеріалів з плодів чорної смородиниТокар, Анастасія Юхимівна
2017-02-23Наукові статтіЗаморська, Ірина Леонідівна
2017-02-02Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович