Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-02-02Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович
2017-02-02Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанівМиронюк Сергій Степанович
2017-02-02Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2017-02-02Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажуванняМиронюк Сергій Степанович
2017-02-02Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на якість і тривалість зберігання плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2017-03-08Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович
2017-03-02УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КОНСЕРВІВ ІЗ БАКЛАЖАНІВМиронюк Сергій Степанович
2017-03-02Харчова і дієтична цінність закусочних консервів з плодів баклажана, виготовлених за різними рецептурамиМиронюк Сергій Степанович