Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 62 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-02-02Изменение химического состава ягод земляники, выращенных с помощью мульчирования, в процессе храненияЗаморська Ірина Леонідівна
2017-02-02Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишніЗаморська, Ірина Леонідівна
2017-02-02Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажуванняТокар Анастасія Юхимівна
2017-02-02Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаТокар Анастасія Юхимівна
2017-02-02Зміна фенольних сполук ягід суниці сорту Полка під час зберіганняЗаморська Ірина Леонідівна
2017-02-02Покращення харчової і біологічної цінності напівфабрикатів на основі суниціЗаморська Ірина Леонідівна
2017-02-02Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробкиГайдай Ірина Володимирівна
2017-02-02Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанівМиронюк Сергій Степанович
2017-02-02Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2017-02-02Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалівТокар Анастасія Юхимівна