Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2-Feb-2017Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанівМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажуванняМиронюк Сергій Степанович
2-Feb-2017Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на якість і тривалість зберігання плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
8-Mar-2017Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович
2-Mar-2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КОНСЕРВІВ ІЗ БАКЛАЖАНІВМиронюк Сергій Степанович
2-Mar-2017Харчова і дієтична цінність закусочних консервів з плодів баклажана, виготовлених за різними рецептурамиМиронюк Сергій Степанович