Наукові матеріали кафедри : [54] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 54
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
20-мар-2018Фенольні речовини в ягодах суниціЗаморська І.Л.
20-мар-2018ЯКІСТЬ І КРІОРЕЗИСТЕНТНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИЗаморська І.Л.
20-мар-2018РІВЕНЬ ЗАБУР’ЯНЕНОСТІ ТА ВИСОТА РОСЛИН КУКУРУДЗИ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ГЕРБІЦИДУ ЕТАЛОНЗаболотна, Альона Вадимівна
20-мар-2018ВМІСТ ТОКСИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ В ЯГОДАХ СУНИЦІ САДОВОЇ ТА ПРОДУКТАХ ПЕРЕРОБКИ З НИХЗаморська І.Л.
4-ноя-2017Влияние способа содержания почвы на качество замороженных ягод земляникиЗаморська, Ірина Леонідівна
5-дек-2017Фенольні речовини в ягодах суниціЗаморська, Ірина Леонідівна
5-дек-2017Трансформаційні процеси на ринку продукції плодоовочівництва у Черкаській областіТокар, Анастасія Юхимівна
5-ноя-2017Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишніЗаморська, Ірина Леонідівна
2-мар-2017Оцінка придатності плодів кабачка для виготовлення соківМатенчук Людмила Юріївна
2-мар-2017Ефективність зберігання плодів вишні, за обробки речовинами антимікробної діїВасилишина Олена Володимирівна
2-мар-2017Харчова і дієтична цінність закусочних консервів з плодів баклажана, виготовлених за різними рецептурамиМиронюк Сергій Степанович
8-мар-2017Моделювання технологічних процесів стерилізації консервів у скляній тарі в автоклаві періодичної діїМиронюк Сергій Степанович
2-мар-2017УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КОНСЕРВІВ ІЗ БАКЛАЖАНІВМиронюк Сергій Степанович
2-фев-2017Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2-фев-2017Вплив природних умов вегетації на втрати маси плодів вишні під час зберіганняВасилишина Олена Володимирівна
2-фев-2017Вплив післязбиральної обробки речовинами антимікробної дії на їх якість при зберіганняВасилишина Олена Володимирівна
2-фев-2017Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганніВасилишина Олена Володимирівна
2-фев-2017Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на якість і тривалість зберігання плодів баклажанаМиронюк Сергій Степанович
2-фев-2017Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажуванняМиронюк Сергій Степанович
2-фев-2017Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанівМиронюк Сергій Степанович
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 54