Навчально-методичне забезпечення кафедри : [82] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 82
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-04-02Методичні вказівки до виконання контрольних робіт і самостійного вивчення з дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузіКалайда, Катерина Василівна
2020-04-02Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузі»Калайда, Катерина Василівна
2020-04-02Методичні вказівки до виконання контрольних робіт і самостійного вивчення з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів»Калайда, Катерина Василівна
2020-04-02Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів»Калайда, Катерина Василівна
2020-03-23Методичні вказівки до самостійної роботи студентів для студентів спеціальності 181 “Харчові технології ”. Умань, 2019. 16 с.Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни науково-дослідна робота студентів для студентів спеціальності 181 “Харчові технології”Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-24Методичні вказівки до виконання практичних робіт Методологія і організація наукових досліджень.Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-24МЕТОДОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ Методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 “Харчові технології ”Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Науково-дослідна робота студентівВасилишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методологія харчової науки: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології".Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методологія харчової науки: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технологіїВасилишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методологія харчової науки: методичні вказівки до виконання контрольних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технологіїВасилишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології″.Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів: методичні вказівки до виконання контрольних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-24Методичні вказівки до самостійної роботи та контрольні завдання для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" Освітній рівень – бакалаврЗаморська, Ірина Леонідівна
2020-03-23Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"-
2020-03-23Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт з дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв»Матенчук, Людмила Юріївна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» студентами спеціальності 181 «Харчові технології»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання контрольної роботи з дисципліни «Технологія консервованих продуктів функціонального призначення»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Заболотна, Альона Вадимівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 82