Навчально-методичне забезпечення кафедри : [82] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 82
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-03-22Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Технологія консервованихЗаболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія консервованих продуктів функціонального призначення»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання контрольної роботи з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Мікробіологічні процеси та їх продукти в консервних виробництвах»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання контрольної роботи з дисципліни «Мікробіологічні процеси та їх продукти в консервних виробництвах»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання лабораторних робітГайдай, Ірина Володимирівна
2020-02-22Виноробство. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт.Гайдай, Ірина Володимирівна
2020-02-22Фізико-хімічні і біологічні основи обробки сировини в галузіВолкова, Тетяна Володимирівна
2020-02-22Технологія оздоровчих харчових продуктівВолкова, Тетяна Володимирівна
2020-02-22Вступ до фахуВолкова, Тетяна Володимирівна
2020-02-22Технологія консервування. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентівТокар, Анастасія Юхимівна
2020-02-22Технологія консервування методичні вказівки до виконання лабораторних робітТокар, Анастасія Юхимівна
2020-02-22Технологія консервів для дитячого і дієтичного харчуванняХарченко, Зінаїда миколаївна
2020-02-19Технологія консервів для дитячого і дієтичного харчуванняХарченко, Зінаїда миколаївна
2020-02-19Технологія сушінняХарченко, Зінаїда миколаївна
2020-02-19Технологія сушінняХарченко, Зінаїда миколаївна
2020-02-19Технологія консервування плодів та овочівХарченко, Зінаїда миколаївна
2020-02-19Технологія консервування плодів та овочівХарченко, Зінаїда миколаївна
2020-02-19Науково-дослідна робота студентівВасилишина, Олена Володимирівна
2020-02-19КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІХарченко, Зінаїда миколаївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 82