Навчально-методичне забезпечення кафедри : [109] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 109
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-03-22Технологія оздоровчих харчових продуктівВолкова, Тетяна Володимирівна
2020-04-02Методичні вказівки для самостійної роботи студентів, з дисципліни проектування підприємств галузі / Укл.: Пиркало В.В. – Умань: УНУС, 2017. – 29 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-04-22Методичні вказівки призначені для виконання контрольної роботи з дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів»Волкова, Тетяна Володимирівна
2020-03-22Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни Технологія оздоровчих харчових продуктівВолкова, Тетяна Володимирівна
2020-04-02Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Матенчук Л.Ю. – Умань: УНУС, Інженерно-технологічний факультет. – 2019. – 32 с.Матенчук, Людмила Юріївна
2020-04-02Методичні вказівки для виконання самостійної роботи з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Матенчук Л.Ю. – Умань: УНУС, Інженерно-технологічний факультет. – 2019. – 12 с.Матенчук, Людмила Юріївна
2020-03-10Методичні вказівки для виконання самостійної роботи з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Матенчук Л.Ю. – Умань: УНУС, Інженернотехнологічний факультет. – 2019. – 12 с.Матенчук, Людмила Юріївна
2020-03-23Методичні вказівки до виконання самостійної роботи із дисципліни ТЕХНОЛОГІЯ БРОДИЛЬНИХ ВИРОБНИЦТВГайдай, Ірина Володимирівна
2020-03-23Методичні вказівки по виконанню лабораторних робіт з дисципліни «Холодильна техніка та технологія»Пиркало, Віталій Васильович
2020-04-02Методичні вказівки до виконання контрольних робіт і самостійного вивчення з дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузіКалайда, Катерина Василівна
2020-04-02Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія води і водопідготовки в галузі»Калайда, Катерина Василівна
2020-04-02Методичні вказівки до виконання контрольних робіт і самостійного вивчення з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів»Калайда, Катерина Василівна
2020-04-02Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів»Калайда, Катерина Василівна
2020-03-23Методичні вказівки до самостійної роботи студентів для студентів спеціальності 181 “Харчові технології ”. Умань, 2019. 16 с.Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни науково-дослідна робота студентів для студентів спеціальності 181 “Харчові технології”Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-24Методичні вказівки до виконання практичних робіт Методологія і організація наукових досліджень.Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-24МЕТОДОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ Методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 “Харчові технології ”Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Науково-дослідна робота студентівВасилишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методологія харчової науки: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології".Василишина, Олена Володимирівна
2020-03-23Методологія харчової науки: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технологіїВасилишина, Олена Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 109