Навчально-методичне забезпечення кафедри : [109] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 109
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-11-04Робоча програма з дисципліни Безвідходні технології консервованих виробництвХарченко, Зінаїда Миколаївна
2017-11-04Безвідходні технології консервних виробництв.Методичні вказівки до для виконання самостійної роботиХарченко, Зінаїда Миколаївна
2020-03-23Методичні вказівки для самостійного вивчення і виконання контрольних робіт з дисципліни “ Холодильна техніка та технологія ” / Укл.: Пиркало В.В. – Умань: УНУС, 2016. – 18 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-03-23Методичні вказівки для самостійного вивчення і виконання контрольних робіт з дисципліни “ Холодильна техніка та технологія ” / Укл.: Пиркало В.В. - Умань: УНУС, 2016. - 13 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-03-23Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни проектування підприємств галузі / Укл.: Пиркало В.В. - Умань: УНУС, 2017. -8 8 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-03-04Методичні вказівки для самостійної роботи студентів, з дисципліни проектування підприємств галузі / Укл.: Пиркало В.В. – Умань: УНУС, 2017. – 29 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-04-02Методичні вказівки для виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування підприємств галузі», для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітнього ступення – бакалавр. Укладач: В. В. Пиркало – Умань: УНУС, 2018. 53 сПиркало, Віталій Васильович
2020-04-02МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ з навчальної дисципліни «ХОЛОДИЛЬНА ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЯ»Пиркало, Віталій Васильович
2020-04-02Методичні вказівки для виконання контрольної роботи з дисципліни проектування підприємств галузі / Укл.: Пиркало В.В. – Умань: УНУС, 2017. – 23 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-03-04МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ з навчальної дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ»Пиркало, Віталій Васильович
2020-04-02Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни холодильна техніка та технологіяПиркало, Віталій Васильович
2020-04-02Методичні вказівки для самостійного вивчення і виконання контрольних робіт з дисципліни “ Холодильна техніка та технологія ” / Укл.: Пиркало В.В. – Умань: УНУС, 2016. – 18 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-04-02Методичні вказівки для самостійної роботи студентів, з дисципліни проектування підприємств галузі / Укл.: Пиркало В.В. – Умань: УНУС, 2017. – 29 с.Пиркало, Віталій Васильович
2020-03-23Методичні матеріали, завдання і вказівки для індивідуальних завдань з дисципліни «Проектування підприємств галузі»Пиркало, Віталій Васильович
2020-03-22Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузіМиронюк, Сергій Степанович
2020-03-22Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Вступ до фаху» для студентів освітнього ступеню 181 «Харчові технології» – Умань, 2019. – 35 с.Волкова, Тетяна Володимирівна
2020-02-22Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни Вступ до фахуВолкова, Тетяна Володимирівна
2020-03-22Вступ до фахуВолкова, Тетяна Володимирівна
2020-03-22Волкова Т.В. Методичні вказівки до виконання контрольних завдань з дисципліни Технологія оздоровчих харчових продуктів. Умань, 2019. 10 с.Волкова, Тетяна Володимирівна
2020-03-22Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів з дисципліни Технологія оздоровчих харчових продуктів. Умань, 2019. 8 с.Волкова, Тетяна Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 109