Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання контрольної роботи з дисципліни «Мікробіологічні процеси та їх продукти в консервних виробництвах»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Мікробіологічні процеси та їх продукти в консервних виробництвах»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання контрольної роботи з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання контрольної роботи з дисципліни «Технологія консервованих продуктів функціонального призначення»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» студентами спеціальності 181 «Харчові технології»Заболотна, Альона Вадимівна
2020-03-22Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Технологія консервованихЗаболотна, Альона Вадимівна
2020-02-22Методичні вказівки призначені для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія консервованих продуктів функціонального призначення»Заболотна, Альона Вадимівна